Hoe reining je een beauty blender?

Beauty blenders zijn er in alle kleuren, vormen en materialen kortom voor ieder wat wils. Veelal zijn de (uiterlijke) kenmerken van een beauty blender persoonlijk, waar de een houdt van zachte blenders wilt de ander juist een spons met een stevige structuur.

Het feit blijft, de spons zal altijd wat product opnemen waardoor de spons vies wordt. Ook het aanbrengen van make up op het gezicht neem niet alleen product maar ook bacteriën met zich mee. Deze bacteriën kunnen zich vermenigvuldigen in de spons als deze niet goed en tijdig wordt schoon gemaakt. Met als gevolg dat je je make up niet meer egaal kan aanbrengen maar ook onverwachte huid irritaties kan krijgen.

Maar hoe maak je eigenlijk een beauty blender schoon? Wij leggen het je graag uit in drie gemakkelijke stappen! We hebben de stappen samengevoegd in een afbeelding zodat je deze kan opslaan, terug kan kijken en kan delen met andere!

Bekijk ook de By Dash Beauty blenders, de perfecte spons voor het gelijkmatig aanbrengen van je make-up.

Tip
Hoe vaak je je blender schoonmaakt is afhankelijk van hoe vaak je deze gebruikt en hoeveel product er wordt opgenomen. Het is van belang is dat je na 2 tot 3 keer gebruik de spons meteen schoonmaakt om eventuele huidirritaties (en het vermenigvuldigen van bacteriën) te voorkomen.

Laat een reactie achter

Become magical

"Where beauty becomes magic"

By Dash Beauty