het aanbrengen van valse wimpers

Het toevoegen van valse wimpers aan je make-up routine geeft je look een compleet andere uitstraling. Het maakt de look af maar het aanbrengen ervan lijkt altijd zo simpel! Of je nu een tutorial op YouTube bekijkt of een get ready with me op TikTok het gaat altijd zo moeiteloos. Is het ook zo simpel als het lijkt? Wij leggen alles uit over het aanbrengen van valse wimpers en handige tips en tricks! 

Stap voor stap
Stap 1: Haal de wimpers uit de verpakking en trek de wimpers voorzichtig van de casette
Stap 2: Plak de wimper zonder lijm toe te voegen op de wimper. Kijk dan goed of de wimper goed past als deze te lang is dan knip de wimpers op de juiste maat van je ogen met een klein schaartje
Stap 3: Krul je eigen wimpers met een wimpertang om de valse wimpers zo mooi mogelijk over te laten lopen in je eigen wimpers
Stap 4: Breng een laagje mascara aan op je eigen wimpers voordat je de wimper aanbrengt
Stap 5: Pak de valse wimper vast met de By Dash Beauty Lash Applicator of je vingertoppen
Stap 6: Breng op de gehele wimper strook een dun laagje lijm aan en laat deze 10 tot 15 seconde drogen.
Stap 7: Kijk bij het aanbrengen naar beneden, makkelijk is om bijvoorbeeld de By Dash Beauty spiegel te gebruiken en deze laag te houden zodat je naar beneden kijken. Plaats de wimper vanaf het midden en daarna de zijkanten vast, druk ze daarna samen met de By Dash Beauty wimper applicator met je eigen wimpers voor een prachtige ooglook.

Verwijderen van de wimpers
Trek de kunstwimper van buiten naar binnen voorzichtig los om te verwijderen.
Maak de wimpers na gebruik goed schoon en plaats de kunstwimpers in de originele verpakking voor hergebruik

Tip
Is het zetten van valse wimpers nieuw voor je? Zorg dan dat je voldoende tijd hebt om te oefenen en niet onder tijdsdruk staat waardoor het aanbrengen van valse wimpers nog lastiger wordt. Bekijk ook de starters wimper bundel, hierin zit alles wat je nodig hebt!

Trick
Je kan het drogen van de lijm versnellen door wat heen en weer te wapperen met de wimper, let op dat je de wimper stevig vast blijft knijpen en de wimper met het lijm niet op de grond valt.

Benieuwd naar hoe je je wimpers schoon kan maken? Bekijk dan ook onze handige tips voor het schoonmaken van je valse wimpers, hou onze By Dash Beauty Academy in de gaten want deze blog zal snel volgen. Bekijk hieronder de video voor het moeiteloos aanbrengen van de By Dash Beauty wimpers.

Model: @a.nisab (instagram)

Become magical

"Where beauty becomes magic"

By Dash Beauty