Hoe breng je valse wimpers aan als een pro?

Een stapsgewijze gids: hoe breng je valse wimpers aan als een pro?
Het toevoegen van valse wimpers aan je make-up routine geeft je look een compleet nieuwe dimensie. Het geeft je ogen een onweerstaanbare aantrekkingskracht en voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid. Maar het aanbrengen van valse wimpers kan voor velen een uitdaging lijken. Je hebt vast weleens tutorials op YouTube of TikTok gezien waarin het allemaal zo moeiteloos lijkt. Is het echt zo simpel als het eruitziet? In deze blog gaan we dieper in op het aanbrengen van valse wimpers en delen we handige tips en tricks voor een perfecte applicatie!

Stap 1: Haal de wimpers uit de verpakking
Het begint allemaal met het verwijderen van de valse wimpers uit de verpakking. Trek ze voorzichtig en rustig van de cassette om ervoor te zorgen dat ze onbeschadigd blijven.

Stap 2: Pas de lengte aan indien nodig
Plaats de wimpers op je ooglid zonder lijm toe te voegen. Controleer of de wimpers de juiste lengte hebben voor jouw ogen. Als ze te lang zijn, gebruik dan een klein schaartje om ze op maat te knippen, let op knip altijd de buitenkant van de wimper.

Stap 3: Krul je eigen wimpers
Gebruik een wimpertang om je natuurlijke wimpers te krullen. Dit helpt om een naadloze overgang te creëren tussen je eigen wimpers en de valse wimpers.

Stap 4: Breng mascara aan
Voordat je de valse wimpers aanbrengt, breng je een dun laagje mascara aan op je eigen wimpers. Dit helpt om ze beter te laten blenden met de valse wimpers.

Stap 5: Gebruik een wimper applicator
Pak de valse wimper vast met de wimper applicator of gebruik je vingertoppen voor een goede grip.

Stap 6: Breng lijm aan
Breng een dun laagje wimperlijm aan op de hele wimperstrook en laat het 10 tot 15 seconden drogen. De lijm moet plakkerig zijn maar niet druipen.

Stap 7: Plaats de wimpers
Kijk naar beneden terwijl je de wimpers aanbrengt, gebruik bijvoorbeeld de By Dash Beauty spiegel om dit gemakkelijker te maken. Begin in het midden van je ooglid en plaats de wimperstrook langs je natuurlijke wimperlijn. Druk eerst het midden aan en werk vervolgens naar de zijkanten toe. Gebruik de By Dash Beauty wimper applicator om de wimpers stevig vast te drukken en te laten blenden met je eigen wimpers.

Om je nog meer te helpen, hebben we hieronder een handig filmpje geplaatst waarin je kunt zien hoe je valse wimpers het beste kunt aanbrengen. Probeer het zelf en laat ons hier beneden weten of het gelukt is en waar je nog tegenaan loopt. Veel succes!

Model: @a.nisab (instagram)

Laat een reactie achter

Become magical

"Where beauty becomes magic"

By Dash Beauty