By Dash Beauty is opgericht met ontzettend veel liefde en passie voor beauty producten. Het verrijken van de schoonheid met onze beauty producten waardoor deze wordt geaccentueerd is een onbetaalbaar gevoel. Met die gedachten, veel zorg en aandacht worden alle producten bedacht, ontwikkelt, getest en geproduceerd. Ons doel is om een glimlach op ieders gezicht te toveren, ons slogan luidt: "Where beauty becomes magic".

Created with great love
De By Dash Beauty collectie is ontwikkeld met veel aandacht, liefde en passie
voor beauty producten. Met als doel de liefde voelbaar te maken in alle producten en te laten verbinden met een ieder die van beauty houdt. "Spread the love, you never can have enough."

High Quality & Affordable
By Dash Beauty ontwikkelt beauty producten die van hoge kwaliteit zijn en tevens in verhouding staan tot een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Op deze manier kan By Dash Beauty de beste kwaliteit bieden tegen een betaalbare prijs waardoor het merk toegankelijk is voor een ieder. "Always better together."

Inclusivity
Schoonheid kent geen leeftijd, huidskleur of geslacht. By Dash Beauty gelooft in de schoonheid van een ieder. De reden waarom mensen onze producten zouden moeten gebruiken is om hun schoonheid te benadrukken en hier een fijn en voldaan gevoel van te krijgen. "Everybody is equal when it comes to beauty."

Clean & Sustainable
By Dash Beauty bekommert zich om het welzijn van dieren en wilt hier ook haar steentje aan bijdragen. De beauty producten worden niet op dieren getest en er wordt geen gebruik gemaakt van dierlijke producten. Al onze producten zijn altijd veganistisch en dierproefvrij. "Together we can make the world a better place!"

Recently viewed