Valse wimpers reinigen

Hoe vaak maak je je wimpers schoon? Het is een essentiële vraag als het gaat om de verzorging van je ogen en de duurzaamheid van je valse wimpers. Wil je de wimpers vaker kunnen gebruiken en deze langer mooi in vorm houden? Zorg er dan voor dat je elke keer als je de wimpers hebt gedragen schoonmaakt voor de volgende keer dat je ze wilt gebruiken. De By Dash Beauty wimpers zijn ruim 15 tot 20 keer te gebruiken als je deze goed onderhoudt.

Daarnaast is het tijdig reinigen ook noodzakelijk voor een goede hygiene van de ogen, eventuele bacteriën die achterblijven door mascara kunnen namelijk irritatie of zelfs gevaarlijke ooginfecties veroorzaken. Wees dus niet nalatig met het tijdig schoonmaken van je valse wimpers!

We weten het dat het schoonmaken van wimpers geen "fijne" klus is en soms onnodig veel tijd kost of dat we er gewoon geen zin in hebben. De wimpers hebben hun werk gedaan en kunnen weer fijn terug naar hun huisje (wimper doos). Er zijn tal van manieren om de valse wimpers te reinigen. We zijn speciaal voor jullie op zoek gegaan naar de meest efficiënte en effectieve manier want om heel eerlijk te zijn vinden wij het ook een tijdrovende klus. We leggen je uit in drie eenvoudige stappen kan je snel maar zeer doeltreffend je wimpers kan schoonmaken voor langdurige gebruik. Are you ready? Vergeet deze stappen vooral niet te delen met je zussen, nichten, vriendinnen en iedereen die het moet weten, it's a life (time) changer!

 

Become magical

"Where beauty becomes magic"

By Dash Beauty