Voor vragen kun je altijd terecht bij veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan dan kun je altijd e-mailen naar info@bydashbeauty.com of vul het onderstaand contact formulier in. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur te reageren. 

Whatsapp
Voor vragen zijn we van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar uitsluitend (niet telefonisch) via Whatsapp op het telefoonnummer 0634413576. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur te reageren. 

Social media
By Dash Beauty is ook te vinden op verschillende social mediakanalen. Wij zijn onder andere te vinden op InstagramFacebookSnapchat en Twitter. Een vraag stellen kan ook via een van deze social mediakanalen. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur te reageren.

Postadres
By Dash Beauty
Tennesseedreef 13 R
3565 CK Utrecht

Heb je vragen? Bekijk eerst onze veelgestelde vragen voor antwoorden op de meest voorkomende vragen. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  • E-mail: Stuur ons een e-mail op info@bydashbeauty.com of gebruik het onderstaande contactformulier. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

  • WhatsApp: Voor directe vragen zijn we van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur via WhatsApp op het nummer 0634413576. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Volg ons op social media
By Dash Beauty is actief op verschillende social mediaplatforms, waaronder  Instagram, Facebook, Snapchat en Twitter. Je kunt ons daar ook vragen stellen. We proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Postadres (bezoekers op afspraak)
Wil je ons liever een brief sturen? Dat kan op het volgende adres:

By Dash Beauty
Tennesseedreef 13 R
3565 CK Utrecht

We kijken uit naar je bericht en helpen je graag verder!